DEVELOP

Какво е това

Да обичаш планината е страхотно. С този проект, имаме желанието да запознаем повече хора както с интересните пътеки из Витоша така и с други хора, които ги обикалят.

Тук ще намерите информация за интересни пътеки на Витоша подходящи за разходка, спорт, отдих и дори екстремни спортове. Подбраните пътеки са кратки и подходящи за кратка разходка.

DEVELOP.BG е разработен като интерактивна карта, тук освен пътеките, можете да намерите своето текущо положение, можете да записвате всяка точка, в която се намирате и да проследите от къде сте минали. Също така можете да видите колко близо се намирате до дадена пътека, дали сте се отклонили, какво разстояние сте изминали, колко остава до края на пътеката и др.

Как работи

Харесай си пътека от картата, мини с мишката върху нея за да разбереш къде започва, колко е дълга, каква екипировка се препоръчва и др. Можеш да посетиш някоя пътека сам или да се запишеш.

Записването е анонимно, въвеждаш своя email, след което ще получиш код от нас, с който да потвърдиш своето участие. С този код, можеш както да потвърдиш така и да откажеш своето участие.

Разходките не се организират от никой, на картата можете да разберете колко хора са се записали за дадена пътека идната Събота.

Изчакваме се 15 мин. след началния час, запознаваме се и ПРАВО НАГОРЕ.

ЗАПИСВАНЕ
Защо пол?

Чрез тази информация, ще можем да Ви ориентираме какви хора са се записали за пътеката. Ако имате някакви притеснения, можете да се отпишете по всяко време или просто да пропуснете разходката.

ЛИЧНИ ДАННИ

Формата за записване съдържа поле EMAIL, което се класифицира като лични данни. Предоственият от Вас EMAIL, се използва само и единствено за потвърждаване на Вашата разходка, той не се записва постоянно на наши сървъри. Така минимизираме изкуствени записвания.

Чрез натискане на бутона ЗАПИСВАНЕ (по-долу) Вие се съгласявате Вашият EMAIL да бъде получен от нас и използван само и единствено за активиране на Вашето записване.

На посочения email изпратихме код за потвърждение

ИНСТРУМЕНТИ
ПЪТЕКИ

Директни линкове към всички пътеки

ПРОВЕРКА

Тук можете да проверите дали сте се записали за някоя пътека

ОТПИСВАНЕ

Можете да се отпишете по всяко време, като въведете по-долу кодът получен при регистрацията.

КОНТАКТИ

Пред компютъра:

ГРУПА ВЪВ FACEBOOK

В планината:

PMR446 Канал 2, Подканал: 33

ДОБАВИ ПЪТЕКА
ПОВЕЧЕ

Данните са на отделен ред, във формат:

latitude,longitude

Пример: 42.55308029,23.9062500

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
GPS данни
СПОДЕЛИ НА КАРТАТА

Можете да споделите своето местоположение на картата напълно анонимно. То ще стане видимо за други хора в планината в рамките на 10 минути

ЛИЧНИ ДАННИ

Вашето местоположение не се записва и не се обработва или изпраща към сървър. То се използва само с цел показване на текущата Ви позиция на картата.